1 Ekim 2010 Cuma

K.Karabükspor:2-Galatasaray:1



Digitürk uğursuz geldi:)) Carnet,Hakan ve Barış'ın golleri ile 2-1 yenildik KArabük'e güldüğüme bakmayan bizim açımızdan son derece tatsız tutsuz bir maç oldu.Maç başlarken kadro aslında hiç fena durmuyordu. Ancak daha ikinci dakikata bence hakemin uydurması bir penaltı sonrası Cana'nın sakatlık yada başka nedenle oyundan alınıp Aydın dahisinin oyuna girmesi daha sonrada gerçekten şansızlık sonucu Hakan ayağından yediğimiz gol.
Yenilmeye bir lafım yok ama bu takım gerçekten bu maçta geçen haftaki İBB maçı da dahil olmak üzere hiç ışık vermedi,2-0 geride olduğumuz anlarda bile özellikle Pino ve Misimoviç' deki sakinlik beni rahatsız etmedi desem yalan olur.
Misimoviç kesinlikle şu haliyle bizde top mop oynayamaz.İzlediğim iki maçda da hayalkırıklığıydı,Lincoln onu geçtim Elano bile (bu kaçınılmaz karşılaştırma) şu anki halinden daha faydalıydı bize,umarım toparlar.
İnsua istikrarlı oynuyor,sabit oynuyor ama sanki üstüne daha fazla birşey koyamayacakmış gibi.Pino ise oyun içinde dönem dönem parlasada bugün beğenmedim.
Takımda göze batan tek isim Gökhan ZAN' dı. Emenike karşısında zorlandı hemde baya zorlandı kabul ama genede hırslı birşeyler yapmaya çalışan bir görüntüsü vardı.
Kewell,Serkan,Ayhan,Lucas vs vs vasat bir maç izlettirdiler bize.
Son olarak Karabük' ü çok beğendiğimi de söylemek isterim.zaten yarın bütün gazeteler yazacak sağlam takım. Hoş böyle arkasında bir sendika vs gibi şeyleri barındıran takımlar fazla tutunamazlar ama umarım Karabük onlardan olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder